BEDRIJFSONDERSTEUNING

en organisatie advies op maat

 

Als ondernemer ben je voortdurend in beweging. Je ziet de kansen in trends en ontwikkelingen en je hebt goede ideeën voor nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe samenwerkingen. De stap tussen kansen zien en kansen grijpen kan evengoed lastig zijn. En hoe gek je ook bent op je werk, een beter balans zou ook zeer welkom zijn. Een ondernemerscoach van NCI bedrijfsondersteuning helpt jou hierbij op een praktische manier. Door de kansen die je ziet te vertalen naar een heldere boodschap en uitvoer die jezelf en jouw doelgroep raakt.

 

Een ondernemerscoach van NCI Bedrijfsondersteuning helpt: 

Bij het tot stand brengen van aanpassingen in jouw organisatie zoals organisatorisch werk, herstructureren van bedrijfsvoering, het trainen van personeel voor het generen van meer omzet, administratie en voorbereidend boekhouden, het ontwikkelen van brochures, website en social media. Kortom, al die zaken waar jouw organisatieontwikkeling behoefte aan heeft. 

NCI bedrijfsondersteuning is jouw tijdelijke adviseur én coach. 

 

 

NCI Bedrijfsondersteuning:

- Dringt snel door tot de kern

- Neemt (denk)werk uit handen

- Is gericht op resultaat

- Versterkt je ondernemerskracht

 

 

STARTERSBEGELEIDING VOOR HORECA EN CATERING

Je doet wat je leuk vindt, wat je goed kunt en waarmee je het verschil maakt voor anderen. Je weet hoe het moet, alleen heb je zoveel ideeën en zoveel dingen te doen dat je niet weet waar je moet beginnen. Belangrijk is dan wie je als helpende hand inschakelt.

De ondernemerscoach van NCI Bedrijfsondersteuning  is iemand die het geheel overziet: de marketing, de financiële kant, de bedrijfsorganisatie en vooral: de persoon achter de onderneming. Ga dus voor 'IN EEN KEER GOED' en neem de ondernemerscoach van NCI bedrijfsondersteuning in de hand ter ondersteuning voor het structureren van je bedrijf, je productaanbod, inzet van personeel en het trainen hiervan voor het generen van meer omzet, een juiste bedrijfsvoering, het opzetten van administratie en voorbereidend boekhouden, het ontwikkelen van website, brochures en social media en nog veel meer zaken die bij het opstarten van jouw onderneming om de hoek komt kijken.

 

 

Meer informatie of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over bedrijfsondersteuning of Startersbegeleiding?